Menu:

Španělské večery plné pochutin

Málokdo v dnešní době nezná pojem středomořská kuchyně. O zdravé stravě slyšíme na denní bázi a veškeří odborníci na zdravou stravu nám neustále opakují, jak důležité je vybírat a jíst zdravé a kvalitní potraviny. A mezi se právem řadí i pochoutky ze středomoří. Z těchto oblastí dominují především italská a španělská kuchyně, proslulá kvalitními panenskými olivovými oleji, hojností zeleniny a čerstvých ryb.

A právě tyto kuchyně nás lákají stále více a stále častěji se je snažíme přenést i na náš talíř v lokálních podmínkách. Sehnat kvalitní suroviny pro přípravu italských nebo španělských jídel však není naštěstí tak obtížné. Mnoho větších měst se soustředí na prodej zahraničních produktů, které naleznete nejen v kamenných obchodech, ale v e-shopech, což je pro zákazníky ještě praktičtější. Zatoužíte-li si tedy uvařit například paellu, originální suroviny jednoduše vložíte do košíku a necháte si je doručit některou z přepravovacích agentur.

Pokud jste z Brna a jeho okolí a rádi byste zdokonalili své schopnosti přípravy španělských pokrmů, vyplatí se přihlásit se do kurzů vaření na internetových stránkách http://www.spanelskakuchyne.cz/kurzy-vareni/. Kurzy vaření se pořádají v místních restauracích a pod vedením profesionálně vyškoleného kuchaře se naučíte připravovat jídla dle originálních receptur s pravými nefalšovanými surovinami, které dodají jídlu tu pravou chuť. A pokud nebudete vařit, vyzkoušíte alespoň jednohubky tapas a jiné španělské pochutiny, ochutnáte lahodné španělské víno a podělíte se o své zážitky týkající se španělské kuchyně, ať už během plesu nebo během španělského večera plného ochutnávek.

Kurzy vaření v Brně a španělské večery jsou oblíbené mezi muži i ženami různého věku i dovedností. Každý má během nich prostor se zdokonalit, rozvinou své kuchařské umění a proniknout hlouběji do tajemství španělské gastronomie.

12. 02. 2013